Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sos Pentru Friptura De Curcan

Sos Pentru Friptura De Curcan. Publicat la data de se potriveste cel mai bine cu friptura de curcan sau cu cea de rata. Puneti tava pe foc mare si adaugati concentratul vegetal si vinul alb sec. Rețeta de sos de fructe cu merișoare (cranberries), mere revenind la sosul nostru de merișoare trebuie spus că el însoțește tradiționala friptură de curcan (roasted turkey) care se gătește de thanksgiving day. După ce ai adăugat toată supa, continuă să amesteci până când sosul dă în clocot, apoi adaugă vinul marsala, dacă. De data asta mă laud cu friptura de curcan, făcută pe îndelete la cuptor, în sos aromat de roșii.

Curcanii au ajuns peste 15 kg iar curcile cam la 12 kg deci a meritat. 200 ml suc de sosurile pentru friptura, mai ales cand le gatesti tu insuti, te ajuta sa savurezi cele mai gustoase. Retete de sosuri pentru friptura simplu de facut in propria bucatarie. Suculentă și gustoasă fripturica mea, de te lingi pe dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 45 de minute. Carnea de curcan nu are grasime, nu contine decat foarte putin colesterol, este sanatoasa si recomandata in alimentati copiilor si daca aveti marea sansa sa gasiti curcani pe la tara, sunteti norocosi, sunt minunat de gustosi!

Medalion De Curcan In Sos De Ciuperci Laura Teodora
Medalion De Curcan In Sos De Ciuperci Laura Teodora Source from : https://laurateodora.ro/2015/04/medalion-curcan-ciuperci/
Batem carnea pentru a o fragezi apoi o asezonam, dar nu foarte tare pentru ca sosul de branza va fi destul de sarat. Rezultatul a fost foarte bun : Friptura de curcan cu sos de vin rosu. Cînd se frige întreg cînd se pregăteşte pentru friptură, curcanul se usucă bine pe dinafară cu un şervet din hîrtie tava din cuptor, se înlătură aluatul, se stropeşte curcanul cu sosul sărat din tavă (se mai poate presăra puţină. Carne de curcan, feluri de mancare, fripturi la cuptor, fripturi de craciun, la cuptor, piept de curcan, carne, legume, morcovi, fripturi, craciun intre timp preincalzeste cuptorul.

De data asta mă laud cu friptura de curcan, făcută pe îndelete la cuptor, în sos aromat de roșii.

Publicat la data de se potriveste cel mai bine cu friptura de curcan sau cu cea de rata. Carnea de curcan nu are grasime, nu contine decat foarte putin colesterol, este sanatoasa si recomandata in alimentati copiilor si daca aveti marea sansa sa gasiti curcani pe la tara, sunteti norocosi, sunt minunat de gustosi! Friptura de curcan, festivă, spectaculoasă şi impunătoare, cere timp şi răbadare pentru a obţine rezultate deosebite. Toarnă supa de găină sau de curcan treptat în tigaie, desprinzând toate resturile de carne lipite de tavă. Ce poate fi mai bun decat o reteta cu un asemenea iz exotic?

Pieptul de curcan se spala si se sterge. Acoperim tava fie cu un capac, fie cu folie de aluminiu si dam la cuptor, la 200 grade, pentru aproximativ 40 minute. Se pregăteşte un sos din ulei de măsline, suc de portocale, suc de lămâie, vin alb, rozmarin, boia dulce, suc de roşii, sare şi piper. Rezultatul a fost foarte bun : Cu o lingura mare, degresati sosul din tava de copt.

Pulpe De Curcan Cu Sos La Cuptor Retetele Tale
Pulpe De Curcan Cu Sos La Cuptor Retetele Tale Source from : https://sfatulparintilor.ro/reteteletale/feluri-cu-carne/pulpe-de-curcan-cu-sos-la-cuptor/
Mod de preparare friptura de curcan cu sos de ciuperci: Carnea ni se pare suficient de suculentă ca atare, mai ales că folosim multă carne de porc în fripturile noastre. Toarnă supa de găină sau de curcan treptat în tigaie, desprinzând toate resturile de carne lipite de tavă. Noi nu prea obişnuim să facem sosuri pentru friptură. Puneti tava pe foc mare si adaugati concentratul vegetal si vinul alb sec.

1 buc piept de curcan, sare, piper, boia, condimente pentru pasare, 1 buc ceapa rosie, 3 catei usturoi, 1 morcov mai mic, 1/2 jumatate ardei kapia, 50 ml ulei de masline cu rozmarin, 100 ml vin alb, 100 ml suc de rosii, 1 kg cartofi rosii, verdeturi pentru cartofi kotanyi, ulei.

Rezultatul a fost foarte bun : Carnea ni se pare suficient de suculentă ca atare, mai ales că folosim multă carne de porc în fripturile noastre. Friptura de curcan, festivă, spectaculoasă şi impunătoare, cere timp şi răbadare pentru a obţine rezultate deosebite. Curcanii au ajuns peste 15 kg iar curcile cam la 12 kg deci a meritat. Fiecare pulpă se trece prin sosul obţinut.

Toarnă supa de găină sau de curcan treptat în tigaie, desprinzând toate resturile de carne lipite de tavă. Sosuri de casa pentru friptura de porc, vita, pui sau curcan sos de mere sos de piper verde sos de hrean sos de portocale. Suculentă și gustoasă fripturica mea, de te lingi pe dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 45 de minute. Curcanii au ajuns peste 15 kg iar curcile cam la 12 kg deci a meritat. Așa că îți propunem o rețetă gustoasă de piept de curcan cu sos nemaipomenit:

Friptură De Curcan Cu Vin Si Usturoi Madi Cuisine
Friptură De Curcan Cu Vin Si Usturoi Madi Cuisine Source from : https://www.madicuisine.ro/retete/mancaruri-cu-carne/friptura-de-curcan-cu-vin-si-usturoi-360
Cînd se frige întreg cînd se pregăteşte pentru friptură, curcanul se usucă bine pe dinafară cu un şervet din hîrtie tava din cuptor, se înlătură aluatul, se stropeşte curcanul cu sosul sărat din tavă (se mai poate presăra puţină. Invata sa prepari friptura de curcan la cuptor dar nu oricum, ci cu citrice si sos de ghimbir. Ca si garnitura am avut morcovi baby si am servit friptura cu sosul de rodie ramas. Razuiti resturile de carne de pe tava si fierbeti timp de 10 minute, la foc mare, pana cand lichidul scade. Rețeta de sos de fructe cu merișoare (cranberries), mere revenind la sosul nostru de merișoare trebuie spus că el însoțește tradiționala friptură de curcan (roasted turkey) care se gătește de thanksgiving day.

Cu 15 minute inainte de a fi gata friptura taiem.

Se piseaza usturoiul, se freaca cu putin ulei, apoi se dilueaza cu un pahar de vin. Batem carnea pentru a o fragezi apoi o asezonam, dar nu foarte tare pentru ca sosul de branza va fi destul de sarat. Fiecare pulpă se trece prin sosul obţinut. După ce ai adăugat toată supa, continuă să amesteci până când sosul dă în clocot, apoi adaugă vinul marsala, dacă. Pieptul de curcan se spala si se sterge.

Posting Komentar untuk "Sos Pentru Friptura De Curcan"