Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Dulceata De Gutui Bucatele

Dulceata De Gutui Bucatele. Dulceata de gutui se numara printre preferatele mele. Haideți să pregătim împreună cea mai gustoasă dulceață de gutuie. Ingrediente trebuie să luați 1,1 kg de gutuie deja curățate. Spalam gutuile sa indepartam puful de pe ele. Cat despre dulceturi si muraturi… pesemne ai fi tentat.

Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de dulceata de gutui il gasiti in clipul de mai jos! Multi curata coaja gutuilor atunci cand prepara dulceata, mie imi place sa o las, e plina de vitamine si de. Dulceata de gutui este genul acela de preparat pe care il fac bunicile noastre. Reteta dulceata de gutui din carte de bucate, conserve, muraturi. Gutuile se spala bine de puf si se taie pulpa de pe cotoare.

Reteta Dulceata De Gutui Cu Miez De Nuca Si Lamaie Confiata
Reteta Dulceata De Gutui Cu Miez De Nuca Si Lamaie Confiata Source from : https://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-gutui-cu-miez-de-nuca-si-lamaie-confiata-26538.html
Dulceata de gutui este o dulceata de exceptie, foarte aromata, u un gust deosebit, e potrivita atat pentru prajituri cat si pentru micul dejun intinsa pe o felie de paine cu unt alaturi de un ceai sau un pahar de lapte cald. Pentru gem le dau pe razatoarea mare, dar pentru dulceata imi place sa le las asa bucatele, sa le simt aroma si sa ma bucur de toata aroma lor. O aromă delicioasă pe care nu o mai întâlnești în altă parte! Curatam gutuile de coaja, samburi si cotor, le taiem in cubulete si le adaugam in sirop. Și sper să fie și preferata voastră.

Se amesteca in cratita pe foc zaharul, apa sucul de lamaie si vanilia.

Daca le aveti ceva mai viermanoase, le taiati asa ca sa alegeti tot ce e mai curat din ele. Am eu ce am cu combinatiile de fructe din dulceturi. Spalam gutuile, le stergem si le curatam de coaja si cotor. Curatam gutuile de coaja, samburi si cotor, le taiem in cubulete si le adaugam in sirop. Am taiat feliile in cubulete*.

Iar rețeta aceasta de dulceață de gutui cubulețe este absolut fabuloasă! Alegeți gutui mari, galbene, coapte bine și fără defecte. Dulceata de gutui poate fi consumata ca atare sau la diferite retete de prajituri. Avem grija sa indepartam si partea mai tare din interior. 3.adăugați gutuile în cratița cu sirop, amestecați și lăsați să fiarbă, la foc cel mai mic, timp de 1 oră 20 de minute.

Canned Or Preserved In Mega Image Online
Canned Or Preserved In Mega Image Online Source from : https://lolamarket.com/ro/en/tienda/mega-image/canned-and-tinned/jams-and-honey/dulceata-de-gutui/
Punem la fiert apa si zaharul, pentru a forma un sirop. Spalam bine gutuile si le decojim.apoi le taiem cubulete sau le dam prin razatoare,sau faceti ca mine,care am dorit sa fie fin taiate,le executati cu robotul.cine doreste o dulceata galbuie va stoarce zeama de lamaie peste gutuile rase sau taiate,pentru a preveni schimbarea culorii.a vrut culoarea pe. Dulceata de gutui, aromata gustoasa si usor de preparat. Pe masura ce le taiati puneti bucatile in apa (cei 900 ml) in care ati stors sucul de la. Stoarceti atatea lamai pana obtineti 100 ml zeama.

Haideți să pregătim împreună cea mai gustoasă dulceață de gutuie.

Punem la fiert apa si zaharul, pentru a forma un sirop. Haideți să pregătim împreună cea mai gustoasă dulceață de gutuie. Spalam gutuile, le stergem si le curatam de coaja si cotor. Curatam gutuile de coaja, samburi si cotor, le taiem in cubulete si le adaugam in sirop. Ingrediente pentru reteta de dulceata de gutui.

Punem la fiert apa si zaharul, pentru a forma un sirop. Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de dulceata de gutui il gasiti in clipul de mai jos! Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Reteta dulceata de gutui cubulete. Haideți să pregătim împreună cea mai gustoasă dulceață de gutuie.

Dulceata De Gutui Farfuria Vesela Youtube
Dulceata De Gutui Farfuria Vesela Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=UZDJmeaMwhQ
Daca le aveti ceva mai viermanoase, le taiati asa ca sa alegeti tot ce e mai curat din ele. Pe masura ce le taiati puneti bucatile in apa (cei 900 ml) in care ati stors sucul de la. Stoarceti atatea lamai pana obtineti 100 ml zeama. Reteta dulceata de gutui din carte de bucate, conserve, muraturi. Dulceata de gutui, reteta simpla, fara conservanti.

Avem grija sa indepartam si partea mai tare din interior.

2 kg gutui 2 mere galbene 1 kg zahar 4 cani de apa 1 lamaie. Dulceata de gutui, aromata gustoasa si usor de preparat. Se amesteca in cratita pe foc zaharul, apa sucul de lamaie si vanilia. Asta ca sa transam gastronomic situatia inca din start, inainte de a pune si mai multa presiune pe umerii tinerelor gospodine. La bucatelele de gutui din dulceata noi le ziceam bombonele.

Posting Komentar untuk "Dulceata De Gutui Bucatele"