Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Papa La Sumuleu Ciuc

Papa La Sumuleu Ciuc

13.14 papa francisc pleacă de la adunarea de la șumuleu ciuc. Cu toate acestea, copii, bâtrâni, tineri, au venit să îl vadă pe papă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Papa francisc a celebrat slujba la sanctuarul marian de la șumuleu ciuc, destinația unui mare pelerinaj de rusalii. Predica pe care papa francisc o va rosti în timpul liturghiei oficiate la şumuleu ciuc va fi tradusă simultan în limbile română şi maghiară. It is the site of an annual roman catholic pilgrimage, when catholics from all over hungary.

De Ce Merge Papa Francisc La șumuleu Ciuc Iași și Blaj
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/actualitate/religie/de-ce-merge-papa-francisc-la-sumuleu-ciuc-iasi-si-blaj-503129.html
Zecile de mii de pelerini care au ales să meargă să îl vadă pe papa francisc la șumuleu ciuc au avut un traseu greu de parcurs și de așteptat câteva ore până la sosirea suveranului pontif. 13.14 papa francisc pleacă de la adunarea de la șumuleu ciuc. Sanctitatea sa a venit la şumuleu ciuc cu un papamobil de culoare albă, marca dacia duster.

It is the site of an annual roman catholic pilgrimage, when catholics from all over hungary and romania gather there.

«acest pelerinaj anual aparține moștenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradițiilor românești și ungurești deopotrivă; Papa a ajuns în jurul orei 11:20 la şumuleu ciuc, folosind papamobilul fabricat în românia. Astăzi se va afla la șumuleu ciuc, cel mai mare loc de pelerinaj al catolicilor din europa de est.

Papa francisc va oficia liturghia pontificală la şumuleu ciuc, a doua zi a vizitei sale apostolice în românia şi unde, în fiecare an, o mulţime impresionantă participă la cel mai mare pelerinaj catolic din europa centrală şi de est. It is the site of an annual roman catholic pilgrimage, when catholics from all over hungary and romania gather there. Participă la el și credincioși de alte confesiuni și este simbolul dialogului, al unității și al fraternității.

Ce Este Pelerinajul De La șumuleu Ciuc și De Ce Este Important Locul Pentru Catolici
vizitati articolul complet aici : https://www.fanatik.ro/ce-este-pelerinajul-de-la-sumuleu-ciuc-si-de-ce-este-important-locul-pentru-catolici-18956007
La şumuleu ciuc, papa francisc va fi întâmpinat cu imnul papal, dar şi cu un vechi cântec bisericesc, cântat de veacuri la şumuleu. It is the site of an annual roman catholic pilgrimage, when catholics from all over hungary. Vesmantul purtat de papa francisc la sumuleu ciuc este creat de o romanca:

La poduri festivalul de datini traditii si obiceiuri partea.

Papa francisc a ajuns, sâmbătă, la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc, locul unde va oficia o liturghie pontificală şi unde, în fiecare an, are loc cel mai mare pelerinaj catolic din europa centrală şi de est. Papa wemba chante simple rêve dans la bande passante sur #. Aici, în fiecare an, în sâmbăta rusaliilor voi veniți în pelerinaj pentru a îndeplini legământul.

Participă la el și credincioși de alte confesiuni și este simbolul dialogului, al unității și al fraternității. Venim la picioarele mamei fără foarte multe cuvinte. Vizite la bucurești, iași, șumuleu ciuc și blaj.

Video Papa Francisc La Sumuleu Ciuc Indemn La Pace Intre Romani și Maghiari Evenimentele Triste Din Trecut Nu Trebuie Uitate Dar Nici Nu Pot Să Impiedice O Mult Ravnită Convieţuire Fraternă
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23178655-papa-francisc-romania-doua-vizitei-oficia-sfanta-liturghie-sumuleu-ciuc-unde-sunt-asteptate-sute-mii-persoane-tot-astazi-merge-iasi.htm
«acest pelerinaj anual aparține moștenirii transilvaniei, dar aduce cinstire tradițiilor românești și ungurești deopotrivă; 13.14 papa francisc pleacă de la adunarea de la șumuleu ciuc. Cu toate acestea, copii, bâtrâni, tineri, au venit să îl vadă pe papă.

Suveranul pontif salută pelerinii printre care trece papamobilul.

La poduri festivalul de datini traditii si obiceiuri partea. Il diario di papa francesco, 28 ottobre 2019. Venim la picioarele mamei fără foarte multe cuvinte.

Posting Komentar untuk "Papa La Sumuleu Ciuc"