Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Muntele De Sare Praid

Muntele De Sare Praid

Categoria iii iucn (monument al naturii). Harghita pe teritoriul administrativ al comunei praid.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Ca să intrați la rezervație aveți două opțiuni: Muntele de sare de la praid este una dintre cele mai spectaculoase zone din transilvania. Canionul de sare şi dealul sării poate fi accesat prin traseele turistice existente.

Canionul De Sare Praid
vizitati articolul complet aici : https://www.visitcorund.ro/canionul-de-sare-praid
46°32′31″n 25°07′08″e / 46.54194°n 25.11889°e. Rezervatia naturala de bujori de stepa zau de campie 79 km. Canionul de sare şi dealul sării poate fi accesat prin traseele turistice existente.

Aici se află cel mai mare zăcământ de sare din țară, întins pe o suprafață de 60 ha și având o adâncime de aproape 3 km.

Use custom templates to tell the right story for your business. Rezervația naturală dealul sării sau muntele de sare praid din harghita, a fost declarată arie protejată de interes național. Aici apa a străpuns sarea și canionul format este din stânci de sare și creste de sare.

Fie mergeți prin localitate, pe jos, fie, dacă sunteți în deplasare, puteți veni pe drumul național ce duce la odorheiul secuiesc și urmați poteca marcată. Se află integrate în traseul de vizitare al canionului de sare din praid. Material multimedia realizat cu scop educativ și pentru entertainment cultural.

Canionul De Sare De La Praid Mapio Net
vizitati articolul complet aici : https://mapio.net/pic/p-120118071/
Ca să intrați la rezervație aveți două opțiuni: Aici apa a străpuns sarea şi canionul format. Aici apa a străpuns sarea și canionul format este din stânci de sare și creste de sare.

Muntele de sare praid este situat pe teritoriul administrativ al comunei praid, în județul harghita1.

Muntele de sare praid este situat pe teritoriul administrativ al comunei praid, în județul harghita1. Muntele de sare (monument al naturii), este o arie protejată de interes naţional, de tip geologic, cu suprafaţa de 60 ha, situată în jud. Sarea, acel element fără de care nu putem trăi, este din belșug la praid.

Sarea este un element fara de care nu am putea trai, iar noi spre deosebire de alte tari dispunem de ea din belsug. #romaniateiubesc #praid #mountain_world #mountainsgirl #romaniaascunsa #landscape_lovers #treep #travel #mytravelpics #pemeleaguriromanesti #romniafrumoasa #romania #mountainphotography #romaniawow #romaniapitoreasca #landscape_captures #travelstagram #exploring #mountains. Un proiect mncr cu finanțare prin afcn.

Canionul De Sare De La Praid Mapio Net
vizitati articolul complet aici : https://mapio.net/pic/p-120118071/
Se află integrate în traseul de vizitare al canionului de sare din praid. #romaniateiubesc #praid #mountain_world #mountainsgirl #romaniaascunsa #landscape_lovers #treep #travel #mytravelpics #pemeleaguriromanesti #romniafrumoasa #romania #mountainphotography #romaniawow #romaniapitoreasca #landscape_captures #travelstagram #exploring #mountains. Muntele de sare de la praid este una dintre cele mai spectaculoase zone din transilvania.

Aici se află cel mai mare zăcământ de sare din țară, întins pe o suprafață de 60 ha și având o adâncime de aproape 3 km.

Aici se află cel mai mare zăcământ de sare din țară, întins pe o suprafață de 60 ha și având o adâncime de aproape 3 km. Canionul de sare şi dealul sării poate fi accesat prin traseele turistice existente. Un proiect mncr cu finanțare prin afcn.

Posting Komentar untuk "Muntele De Sare Praid"